diumenge, 19 de juliol de 2009

Al descobert les seves vergonyes


No hi ha cosa pitjor per a un dirigent polític que basar el seu lideratge en l’exercici de la manipulació dels ciutadans i ciutadanes. Això és menysprear la capacitat d’anàlisi del conjunt de la societat i viure d’esquenes a la realitat a l’intentar imposar la seva visió sobre la de la resta.

Les enquestes ja han demostrat que l’acord de finançament assolit pel Govern català i l’espanyol té un recolzament majoritari de la ciutadania, però si algú dubta (segur que serà un argument utilitzat per aquells als que no els hi acompanyen els resultats), només fa falta que trenqui la distància i que s’apropi i escolti l’opinió d’aquells als que té l’ambició de dirigir.

Segur que la seva percepció coincidirà plenament amb els sondejos que s’han fet els darrers dies.

Durant aquest cap de setmana, des del PSC hem impulsat una necessària tasca d’informació. Amb xifres, amb proves i amb realitats, aclarint i responent a les preguntes i inquietuds de les desenes de guixolencs i guixolenques que s’han dirigit a la taula informativa que hem instal·la a la Rambla Vidal.

El més significatiu, les reaccions de sorpresa i, fins i tot, d’indignació d’alguns militants de partits contraris a l’acord, que han comprovat com se’ls està intentant enganyar, constatant que aquells dirigents polítics que tenen com a bandera visible el seu catalanisme sectari i dubten del catalanisme de la resta, només estan moguts per el interès particular de la seva ambició que està deixant al descobert les seves pròpies vergonyes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada