diumenge, 31 de maig de 2009

Repercusió del casament de la filla d'en Lara Bosch es casa a Sant Feliu


Ahir dissabte es van haver de tancar aparcaments durant unes hores, 250 vehicles van dificultar la circulació normal, visitants no habituals van ocupar els nostres carrers gaudint de la nostra ciutat, i la dinamització comercial va patir un impuls amb més feina i més volum de negoci.

La premsa escrita, la radio i la televisió va parlar, i segurament parlarà durant un temps, de l’esdeveniment que va provocar aquesta distorsió de la vida quotidiana dels ciutadans i ciutadanes.
És cert que la nostre ciutat serà el centre d’atenció mediàtic arrel d’un acte privat com pot ser el casament de la filla d’en Lara Bosch, que va decidir casar-se al nostre Monestir, i que, possiblement desitjaríem tots i totes que el protagonisme fos un altre. Però Sant Feliu de Guíxols estarà en boca de tothom, i en una ciutat a on el turisme és una font d’estabilitat econòmica i social importantíssima, hem d'aprofitar-ho tot. Això es fonamental.

Si aquesta celebració va ser capaç de fer coincidir a personatges tant diversos de tots els àmbits amb gran poder d’influència política (President Montilla, l’expresident Pujol, el Conseller Castells o l’ex-ministre Antonio César Molina, Rajoy o Ana Botella), o cultural (Baltasar Porcel, per exemple,) o econòmica (Salvador Alemany, Fornesa, Piqué) o social (Boris Izaguirre, Luis del Olmo, P.J. Ramírez), amb independència d’ideologies o principis, no seria una irresponsabilitat renunciar a col·laborar amb un acte com aquest?. Sí.

Fins i tot, encara que amb poca incidència, l’actitud inconscient i boicotejadora del reduït grup que, amb total llibertat, es va dedicar a increpar als assistents, es va fer partícip involuntari de l’acte.

Malgrat els inconvenients, el balanç s’ha de considerar positiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada