diumenge, 19 d’abril de 2009

Voluntaris

Des del més absolut altruisme, des de la més desinteressada dedicació i des de la màxima implicació, un grup de persones anònimes van tirar endavant l’acte final d’homenatge al repte que en Victor Sanmarini es va proposar fer per a conscienciar a la gent de que existia un malaltia que s’anomena Síndrome de West.
Però ahir el protagonisme no va ser del “noi de la bateria”. Els veritables protagonistes van ser els voluntaris que, amb la seva empenta, van fer possible la festa.

Seria injust, això sí, oblidar-se dels que es van prestar per a fer una petita actuació a l’escenari, davant dels centenars de persones que hi eren al Pavelló Municipal, amenitzant la celebració.

Però seria molt més injust oblidar-se dels anònims Pere’s, Raquel’s, Lina’s, Gloria’s, Esther’s, Oscar’s, Tasio’s, Laura’s, Andreu’s, Jose’s, Antonio’s, David’s, Violeta’s, Imma’s i d’altres que, com va passar al teatre i tal com deia algun d’ells, ens fan pensar que el voluntariat de la nostra ciutat no està mort, ni molt menys, i que Sant Feliu de Guíxols continua mantenint el sentiment solidari i de col·laboració que l’ha de caracteritzar.


Gràcies!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada