diumenge, 5 d’abril de 2009

La Bodega OTAZU


Amb certa reticència vaig accedir a assistir a la cata de vins que un restaurant de la ciutat, “La Corxera” va organitzar el proppassat dia 3 de març.

La veritat es que m’agrada degustar un bon vi, encara que no sigui un gran entès, però el fet de que aquest acte fos per a provar vins només d’una bodega hem feia pensar més en un acte comercial que en l’ imatge que jo tinc d’una degustació a l’ús.

Però haig de reconèixer que la Bodega OTAZU, de Navarra, em va sorprendre molt agradablement.

Cinc vins diferents, acompanyat cadascú d’ells amb un aliment diferent i tot seguint les explicacions del director de la bodega (un clònic del Fernando Alonso) que, amb un discurs realment amè, ens va fer conèixer les seves característiques més íntimes

Un blanc elegant, amb matisos d’herbes i cítrics, un rosat que recorda flors i caramel de fira, i tres tints diferents, cadascú amb particularitats de sabor i d’aroma molt específiques.

Un vetllada molt agradable, amb boníssima companyia (com a dada curiosa, un d’ells abstemi) que em fa aconsellar una aposta per els vins d’aquesta bodega.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada