diumenge, 5 d’abril de 2009

El Record Guinness d'en Victor Sanmarini


Possiblement batre un rècord Guinness ja no és una qüestió que capti l’atenció de la majoria de la gent.

El record dels discursos més llargs, la quantitat de globus desinflats en un minut, petonejar-se simultàniament, el pastís de formatge, la truita de patates o el gaspatxo més gran, el campió o campiona més jove, la quantitat de gent més gran veient un partit de futbol sota l’aigua, l’home més alt o més petit; milers i milers de reptes, quin més absurd que, suposo, l’única finalitat que persegueixen és un moment de glòria i que, en la majoria dels casos, només desperten algun que altre somriure .

Aquests dies, a Sant Feliu de Guíxols, un jove s’ha marcat l’objectiu de tocar la bateria durant més de 120 hores seguides. És cert que aquest record Guinness, amb tota seguretat, li donarà una projecció mediàtica important; però el que realment persegueix en Victor Sanmarini, que així es diu el jove en qüestió no és aixecar un somriure ni l’exaltació personal.

El que fa diferent aquesta actuació és que el seu objectiu és conscienciar a la gent de que hi ha una poc coneguda i terrible malaltia que, malauradament, acaba amb la vida de nens, de la mateixa manera que va acabar amb la vida de la seva germana de set anys: el síndrome de West.

Vaig tenir la sort de donar-li la sortida el proppassat dia 1 d’abril a la 1 del mig dia, i desitjo tenir la sort i l’honor, de estar amb ell quan el dilluns dia 6, a les 11 de la nit, pugem cridar tots junt que hem aconseguit el record que certificarà l’organització Guinness

Però aquest només és un petit rècord comparat amb tots els altres rècords que en Victor ha aconseguit durant aquests dies.

- Rècord de solidaritat de tota una població amb el seu objectiu.
- Rècord afluència de gent sense convocatòria oficial.
- Rècord de conjunció de sentiments
- Rècord d’il·lusions compartides
- Rècord d’energia compartida.
- Rècord de poder de convocatòria i de col·laboració de tota una ciutat.

I d’aquí al dilluns en Victor segur que batrà molts més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada