divendres, 10 d’abril de 2009

Avís a CIU. NO PENSO DIMITIR!!!


- Juanjo, és cert que has dimitit?
A la preocupació del company que, telefònicament, em feia la pregunta s’havia d’afegir la meva sorpresa.

- Ni he dimitit, ni penso fer-ho i, en tot cas, seria l’alcalde i els meus companys de grup i de Govern els primers que ho sabrien.

Sant Feliu és una ciutat petita i és fàcil descobrir qui o quins son els individus que estan fent córrer el rumor.

I haig de reconèixer que era senzill. No és necessari ser un personatge detectivesc d’Agatha Christie, Conan Doyle o Vázquez Montalbán per esbrinar-ho i constatar-ho desprès.

El grup majoritari de l’oposició, o alguns dels seus membres, s’han dedicat de manera reiterada a fer insidioses acusacions sobre la meva persona. Per`no d’una manera oberta, valent, sense embuts i clara, com correspon a una persona responsable, sinó a través d’insinuacions, que és la manera més covard de fer-ho.

NO PENSO DIMITIR!!!. Ho dic en majúscules, com a grit, clar i català.
No penso fer-ho perquè malgrat les insinuacions i desqualificacions personals i professionals presents i, segurament futures, estic convençut que tant jo, com la resta de companys de Govern liderats per l’alcalde Pere Albó, estem fent una tasca digna d’elogi.

La prova?, aquesta manera de fer política dels “companys” convergents que, sense saber realment quin és el seu important paper en la política municipal, continuen sense haver assumit que els guixolencs i guixolenques, de manera democràtica, als hagin votat per a ser oposició.
I no dimitiré perquè amb l’actuació d’aquests irresponsables puc continuar fent meves, com ho he fet altres vegades, les paraules de Don Quijote.

DEIXA QUE AQUESTS GOSSOS BORDIN, SANCHO AMIC, ÉS SENYAL DE QUE ANEM AVANÇANT !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada