diumenge, 12 d’abril de 2009

Ara no som adversaris polítics. Ja ho serem !!!

Fa uns dies, l’executiva d’ERC de Sant Feliu de Guíxols instava al Govern Municipal a aprovar, de manera urgent, els pressupostos municipals 2009, adduint que la ciutat estava patint, per aquest motiu, una certa paràlisi i, alhora, manifestant que les delegacions dels seus regidors havien complert amb les seves obligacions pressupostàries.

Vull entendre que aquesta decisió mediàtica respon únicament a una certa desconnexió entre els dos Regidors que formen part del Govern Local i les persones que tenen la responsabilitat de dirigir orgànicament l’agrupació local d’aquest Partit a Sant Feliu, i no a una estratègia política que pugui estar marcada per la denominada “equidistància” que, en certs àmbits, centra les actuacions d’ERC.

És cert que avui torna a sortir a la premsa gironina altre comunicat, en aquest cas de la JERC de la ciutat, a on commina al l’Ajuntament a fer certes actuacions de neteja i, malgrat això, vull continuar pensant que aquests joves polítics ho estan fent de bona fe, ja que altre manera de pensar em portaria a dubtar de la necessària lleialtat que ha protagonitzar les relacions entre tots els membres de l’equip de Govern.

Els quinze regidors del Govern Municipal de Sant Feliu de Guíxols som conscients de que la nostra prioritat és Sant Feliu de Guíxols i els seus ciutadans i ciutadanes, i que la nostra acció de Govern no està marcada, en aquest moment per cap interès polític o electoral, perquè com vaig dir al inici de la legislatura, ja arribarà el moment de fer rendibles les actuacions polítiques de cada grup.

Ara per ara, les actuacions que es puguin fer des de la Regidoria de Cultura o de Projectes Esportius o de Joventut son responsabilitat del Govern, DE TOT EL GOVERN, de la mateixa manera que ho son les actuacions que es puguin portar a terme de la Regidoria de Serveis Públics, de Neteja, d’Educació, de Serveis Públics, d’Hisenda o les de Personal, Policia o Atenció al Ciutadà, delegacions, aquestes tres últimes, que tinc jo, personalment. I sempre amb independència de la filiació política del Regidor Delegat

Els partits que donen suport al Govern Municipal han d’entendre, com ho fem des del PSC, que avui no toca convertint-se en adversaris polítics. Això només li pot interessar a aquells que, des de la rancúnia del perdedor, la seva prioritat no és precisament Sant Feliu de Guíxols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada