diumenge, 5 d’abril de 2009

303780 segons amb el Victor Sanmarini


84 hores i 23 minuts és el temps que en Victor Sanmarini ha necessitat per a que centenars i centenars de persones es fessin solidaris amb el seu projecte.

5063 minuts durant els que aquest noi ha aconseguit mobilitzar a tota una ciutat.

303780 segons de patiment, d’afany de superació i de sacrifici que milers de persones anònimes han compartit amb ell i amb els seus familiars.

La xifra de 120 hores de “bateria” que s’havia marcat com a repte son el de menys. El famós record Guinness ha quedat com a simple anècdota. Perquè el seu objectiu ja és un fet tangible.

No podem negar que quan a la 1:23 del dia 5, les forces d’en Víctor van dir prou, ens va embargar un sentiment estrany, però que ningú pensi que de derrota ni de decepció, sinó de sentiment, alhora que d’agraïment, perquè amb la seva acció hem pres consciència de que la potencialitat de la nostra ciutat va més enllà del que pensàvem i que ara, Sant Feliu de Guíxols, no només estarà en el mapa per la seva història i per la seva oferta turístic- cultural.

La foto, presa a les 23 hores al Teatre Municipal, és una petita mostra del suport que els guixolencs i guixolenques, durant les 24 hores del dia, han volgut mostrar.
I sense oblidar la quantitat de comerciants, empresaris, entitats i associacions que, de manera espontània, han volgut contribuir sense cap tipus de publicitat, .
Sant Feliu de Guíxols pot presumir, a partir d’avui, de ser la capital de la solidaritat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada